Laatste dagje Bangkok - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van pimboden - WaarBenJij.nu Laatste dagje Bangkok - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van pimboden - WaarBenJij.nu

Laatste dagje Bangkok

Door: Pim

Blijf op de hoogte en volg

15 November 2008 | Thailand, Bangkok

Zo morgen is het tijd voor, voorlopig dan, het laatste dagje Bangkok. Veel gezien hier, maar het is nu ook absoluut tijd om het wat rustiger aan te doen en wat frisse lucht gaat er ook wel in ;).

Morgenavond vertrekt de trip die me per bus en boot naar het eilandje Ko Tao brengt alwaar ik mijn vakantie wat ga "verdiepen" doormiddel van een duikcursus.

Dit duurt een kleine 4 dagen en hopelijk heb ik dan mijn PADI (duiklicentie) binnen en kan ik, na naar een ander eiland te zijn "gehopt", genieten van het onderwater leven aldaar :).

Nu snel een lekker loempieaatje en pattaja (ofzoiets :P (wordt wegens enige onzekerheid over de juistheid van de spelling niet opgenomen in de taalcursus (ondergetekende is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade die aangebracht wordt door gebruik van dit woord))) scoren en een drankje doen!

Boks,

Pim

• 16 November 2008 - 09:54

Simone Aka Ellen:

Ik moet ff doen alsof ik je waarschuw voor je oren (bij het 'verdiepen' XD in een duikcursus), maar eigenlijk doet mama het;)
    Kusjes!

• 16 November 2008 - 13:58

Thijs:

Heerlijk verhaal zeg! Ik blijf je volgen!