Pim gaat op reis - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van pimboden - WaarBenJij.nu Pim gaat op reis - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van pimboden - WaarBenJij.nu

Pim gaat op reis

Door: Pim

Blijf op de hoogte en volg

10 November 2008 | Nederland, Amsterdam

Heej iedereen,

Zoals jullie misschien al wisten, of nog niet want het is allemaal vrij last minute gegaan, vertrek ik op woensdag 12 november naar Zuid-Oost Azie.

Kort samengevat: Roostertechnisch heb ik de komende 8 weken vrij en die wilde ik graag vullen met andere activiteiten dan slapen, eten, slapen, sporten, gezellig op stap gaan en slapen. Vandaar dus deze reis.

De bedoeling is om low budget rond te trekken met Bangkok als begin- en eindbestemming. Momenteel zijn de eerste 4 dagen ingevuld met een verblijf in Bangkok waarna het programma nog min of meer open staat.

Via deze site ben ik de komende 6 weken te volgen en wordt duidelijk hoe het programma er precies uit komt te zien en hoe het mij hier verder vergaat.

Groetjes en tot volgend jaar!

Pim

• 10 November 2008 - 21:02

Anika:

Heel veel plezier Pim en ga er lekker van genieten..

• 10 November 2008 - 21:04

Cas:

Laat je Ajax clubcard ff in Nederland, dan kan ik voor kaartjes Ajax - Feyenoord zorgen ;). Maak er wat moois van man! En doe de groetjes aan Mr. Van der Sloot:P

• 10 November 2008 - 21:44

Bas:

Yo.!
    Muchos plezieros.! ik lees t vanzelf als er hier een verhaal verschijnt over een spannend avontuur. Groeten vanaf de bovenste verdieping van de concordiastraat.

• 10 November 2008 - 21:47

Malon:

Pimmie! Super tof!!
    Ik ben benieuwd naar al je verhaaltjes, en niet verdwalen he;)
    xx Malon

• 11 November 2008 - 09:48

Jan:

Goede actie Pim!
    Ik ga je volgen!

• 11 November 2008 - 22:39

JM:

Haai P de B,

Laat die mooie verhalen maar komen!

X

• 11 November 2008 - 23:30

Dagmar:

Heej Pim,

Good Luck! Ben benieuwd hoe je het gaat hebben!

X Dagmar

• 12 November 2008 - 08:55

Truus:

Lieve Pim!

Ga genieten en je wereld groot maken. Ook goed je ogen openhouden hè voor alle mooie én minder mooie dingen. Een beetje cliché maar daarom ook waar: het gaat niet om de bestemming maar om de reis!

Truus & Freek

• 12 November 2008 - 21:59

Bernadet:

Inderdaad last minute dan, want ik wist van niets. maakt niet uit, geniet ervan, veel plezier en tot volgend jaar dan maar. wel een leuke stad bangkok, kan je mooi kleren laten maken! Goede reis,

Bernadet, Edwin, Daan en Koen