Dubai Airport
Door: Pim
13 November 2008 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai
Een bijzonder goede avond,
Ben inmiddels in Dubai aangekomen, typisch gevalletje pappie betaalt maar dan in het groot. Zo van zullen we een fontijntje aanleggen? Ach joh maak er een stadspark van en doe dat maar maal 2 want anders ziet het er ook niet uit. Wel lekker klimaatje hier en mooie winkeltjes (nadeel is alleen dat alles hier een tikkie duurder is in vergelijking met Nederland).
Nu maar eens kijken hoe de boel in Bangkok erbij ligt,
Pim
P.S.: Het lijkt er trouwens wel op dat de internetdata hier met kamelen de woestijn verlaat. Echt opschieten doet het dus bepaald niet.
Nu maar eens kijken hoe de boel in Bangkok erbij ligt,
Pim
13 November 2008 - 07:56
Mart:
So far so good,
heb je onze nationale trots, het kunsteiland gezien? -
13 November 2008 - 11:33
Rutmer:
zit nu in de sawasdee khaosan inn bij khaosan road. misschien kom ik zo nog jou kant op. beetje "frisse" lucht in de tuk tuk pakken.
groetjes,
rutmer
rutmer1@hotmail.com
06-14615630 -
14 November 2008 - 17:08
Thirza:
Ha die Pim, wat doe jij nou ineens in Dubai??? Ik dacht dat je coschappen ging lopen...?! Ik ga trouwens op 14 december aan mijn reis naar Midden- en Zuid-Amerika beginnen, te beginnen met Guatemala. Veel plezier daar, decadent hoor ;-)
Groetjes Thirza -
16 November 2008 - 13:56
Thijs. :
Mooi man! Houd me op de hoogte! Ajax dikke zege vandaag tegen PSV! Hij is vies, Patrick, hij is vies!