Uit de drukte
Door: Pim
17 November 2008 | Thailand, Koh Tao
Zo dat was Bangkok, zeer levendige stad maar poeh wel behoorlijk aan de drukke kant (hoor wie het zegt :P).
Vandaag met de bus en boot aangekomen op Koh Tao een miniscuul tropisch eilandje voor de oostkust van Thailand :). Mooie bungalow aan zee en lekker weer (vooralsnog :P).
Begonnen met mijn SCUBA-cursus, hele zooi theorie maar was goed te doen (denk je ff geen school te hebben :P) Morgen het zwembad in en dan de zee op, hunting for nemo :)
Verder een gezellige boel hier allemaal backpackers die van de rust en de duikscholen komen genieten om zo ff te relaxen na een hectische aankomst.
Zo nog ff het zwembad in en dan lekker tukken om morgen om 7 uur (ahum) weer present te zijn.
17 November 2008 - 18:36
Ome Willy:
Ga zo door pim en je leert tinminste nog iets nuttigs.mog de dokterstuddie niks opleveren dan diukleraar in het oosten -
17 November 2008 - 19:46
Rob Moerbeek:
hoi pim, wist niet dat je zover weg zat. Leuk om te lezen en zeker je duikavonturen waar wij alles vanaf weten. Delaatste duik met ronald samen in indonesie, genieten dus ben zeer benieuwd hoe dat jou gaat bevallen. heel veel duikplezier en hou het heel
groet
rob moerbeek