Finding Nemo
Door: Pim
20 November 2008 | Thailand, Koh Tao
Zo diep ben ik nog nooit gezonken, 18 meter om precies te zijn :P en dat voor een zooi vissen ;). Vandaag mijn 3de en 4de openwaterduik gemaakt en dus mijn open water brevet gehaald, jeej (niet echt een wereldprestatie ofzo hoor :P).
Verder een beetje rustig aan gedaan en morgen weer terug naar Bangkok en dan door naar het noorden :), op de trein naar Laos!
Verder is er niet zoveel bijzonders te melden behalve dan dat het hier even geregend heeft (wat vervolgens ook weer in spontane, alles onderwaterzettende waterstromen het eiland afspoelde) en ze lekkkkere broodjes hebben ;).
21 November 2008 - 18:35
OOmpje Willy:
Eindeluk un ech diplome gehaald Heb je zwemdiplome A al???? -
26 November 2008 - 20:48
Boeck:
hej pim!
zo te zien bevalt het je goed in thailand he! Heb je nog niks gemerkt van de opstandjes in thailand? Hoop het niet! Geniet ervan he, want de weken vliegen om! en ik hoop je snel weer in echt te zien;)
groetjes boeck