Door naar Laos
Door: Pim
22 November 2008 | Thailand, Bangkok
Zo net aangekomen in Bangkok. Weer een lange trip achter de rug vanuit Koh Tao via Chumpong naar Bangkok.
Laatste dagje Koh Tao was relaxed, lekker gezond beetje gezwommen en naar Thaibox wedstrijd geweest.
Vooral de boot naar Chumpong was even doorzetten vanwege de enorme golfslag :P. Vervolgens had de trein naar Bangkok een uurtje of 3 vertragen die gevuld werd met een drankje in een plaatselijk mafioseaantrekkende bar (Papa 2000 :P). Toen lekker geslapen in de trein en 's ochtends aangekomen.
De trein naar Laos vertrekt helaas pas om 20:00 dus moet ff 10 uur overbruggen. Net naar quantum of solace geweest en nu lekker internetten en wat foto's gepost!.
22 November 2008 - 12:18
Robin:
Hey PdB zo te horen vermaak jij je wel. Nou hier in Ned. is het winters weer dus geniet nog ff vol op van de zon en al je mafioso vrienden;)
Spreek je later weer.
Thijs:
Goeie foto's Patrick, hij is heel vies. Conjo -
22 November 2008 - 17:40
Oompje Willy:
Foto,s ook leuk zo kan ik je live volgen.
Je ziet er nog gezond uit Moeders hoef zich niet ongerust te maken. koetluk (beetje tais) -
23 November 2008 - 11:35
Jack:
Sabaidee, Pim!
Dat ziet er allemaal erg leuk uit. Je doet alle dingen waar ik nooit aan toegekomen ben in mijn Aziatische tijd... Cool! Je begrijpt natuurlijk wel dat ik hartstikke jaloers ben...
Nu op naar Lao PDR (Pls. Don't Rush!). Kijk even in je mail box voor meer Laos tips! Kop chai deu!
PS: Het vriest nu ook in Tirana! -
23 November 2008 - 14:30
Jessica:
Hé Pim,
Wat leuk om al je berichtjes te lezen en leuk dat ik schijnbaar nog in je adressenbestand stond ;) Ben je alleen op reis? Ik ben ook van plan om in de zomer in m'n eentje naar Thailand, Laos en Cambodja te gaan.. Hoelang blijf je weg? Ik wil wel graag wat tips van je als je terug bent! :) Veel plezier op je reis! Groetjes Jessica (je ex-klasgenootje van FV) -
23 November 2008 - 15:14
Sim:
Heej sgattie gaat goed hoor ik:D Ik zal je ff een update geven van het laatste familie-nieuws.. uhm nouja het sneeuwt hier dus, maar dat wist je al. De keuken is er nog steeds niet maar blijkbaar komt ie dinsdag, we hebben jou op de kalender geschreven voor 24 dec.. das wel goed toch? voor dan zitten we namelijk helemaal volgeboekt:P, maar je begrijpt wel that were all very excited:P.
Ik heb zojuist mn wiskunde teruggekregen daar waren we allemaal wat minder blij mee:(:P De ouwe lui zitten nu ergens te lunchen in Maastricht en ik zit gebogen over mn economie (oke nu niet, nu neem ik ff een pauze;)) Verder was Groot Podium vrijdag met de hele bodenbende naartoe geweest, paar valse nootjes maar ging wel goed:). En verderrr oh kheb mn rapport, gewoon normaal.. de buren hebben een dochterje gekregen Famke heet ze, net als de vorige bewoners;). En tja dat was t wel weer denk ik:D Veel fun
Hon-kenon
xxxxxxx lil sis